Fashion - Posters med motiv inspirerade av mode & design

(15)

Intresserad av mode, trender och design? Då är våra fashionposters helt rätt för dig. Vi har en mängd olika prints med alla möjliga teman så som skor, kläder, ”Vogue”-tema med mera. Vi har både posters med bilder och med text, så man kan blanda fritt hur man vill.

Vill du ha ett fashion-statement på väggen passar en av våra posters med text. Vill du hellre ha en vacker bild så kan du välja det. Det blir fint att blanda, men de passar också bra ensamma på väggen. Det är upp till dig.

Motiv
Färg
Orientering
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Motiv
  • Färg
  • Orientering
  • Pris
  Visar 15 produkter
  Visar 15 produkter

  Fashionposters

  Är du modeintresserad och gillar att följa trender? Då har du hamnat rätt! Här har vi nämligen en kategori med posters för alla er som tycker om just trender och fashion! Våra modetavlor, fashionposters eller vad man nu vill kalla dem, är fulla av snygga och läckra prints som gör att man genast vill shoppa det allra senaste från catwalken. Det kan ju knappast bli bättre, eller vad säger ni?!

  Här hittar du allt från kända quotes, bilder av parfymflaskor, posters med kända modehus och allting annat som får en att tänka på just fashionistas! Det bästa är att man kan bli inspirerad från båda håll med detta. Dels kan man bli inspirerad via våra posters och blir sugen på shopping och dels kan trenderna i butikerna inspirera till att köpa ett par läckerheter till modetavlor. Ett vinnande koncept, hur man än vänder och vrider på det!

  Olika stil med samma tema

  Våra posters kommer i så många olika utföranden att det är omöjligt att inte hitta favoriter. Bland alla snygga prints vi har i mode-kategorin hittar man lite av varje, men man kan utan tvekan se att det är samma tema som ligger bakom. Det temat är just mode och idag är det någonting som är tillgängligt för alla på ett sätt som det inte var förr.

  Idag kan alla ha moderiktiga kläder, oavsett ekonomi och detta vill vi såklart erbjuda när det kommer till våra posters också! Vi har dem i olika priser, vilket gör att det är lätt för alla att hitta rätt pris för den produkt, eller de produkter, man vill ha. Det är kul för oss att kunna bjuda er på detta, för vi tycker att alla ska ha möjlighet till fin inredning, precis som med moderiktiga kläder!

  Vad som är ”mode” och vad man känner är ”trend” är dock lite olika från en person till en annan. Det finns ju alltid många olika trender att plocka upp från varje säsong och därför kan vi alla fokusera på det vi gillar mest. Där vissa fokuserar på exempelvis färger kanske andra fokuserar på form och så vidare. Detta är vad som ligger till grund för hur vi kan tillfredsställa så många av er, trots att ni har olika stil, men inom temat mode.

  Så mycket att välja mellan…

  Precis som med vissa kända quotes, så som ”So Many Shoes And Only Two Feet” så är det mycket att välja mellan i vårt utbud. Det är vi såklart väldigt stolta över, eftersom vi vet att det är många av er som gillar det ena medan andra av er gillar det andra.

  Måste man välja mellan de olika varianter man tycker om? Svaret är faktiskt nej, för våra produkter är inte bara supersnygga, det är också på det viset att de är prisvärda! När man kan få allt i ett och samma paket är det dumt att inte haka på, så se till att spana runt i vårt utbud ordentligt för att på så sätt kunna köpa allt det du vill ha på en och samma gång. Det är alltid trist att behöva vänta, även om det är så att man inte kan vänta för länge på något gott…

  Vi har ett bra tips som vi brukar dela med oss av och det är att vi tycker att ni ska satsa på att blanda fritt mellan de olika posters som ni tycker om. Vad betyder då det? Jo, det betyder att det oftast är så att de olika fashionposters man gillar passar bra ihop. Det går alldeles utmärkt att mixa en poster med en stor röd mun med en poster med en svartvit klänning eller liknande.

  Var hellre lite djärv och samla ihop allt möjligt av det du tycker om än att satsa på en typ av färg eller liknande. Det kommer att bli så mycket finare när du gör det. Dessutom blir det mer personligt och trivsamt när du mixar på det sättet!

  Prisvärt och trendigt

  Vi har redan varit inne på att det som vi säljer här hos oss är både prisvärda och trendiga posters. Det är såklart superkul för oss att kunna erbjuda detta i kombination, för vem vill, som nämnt, inte ha prisvärda och trendiga produkter i ett?! Du kan på ett enkelt och snabbt, billigt och kul sätt förnya ditt hem med hjälp av oss och våra produkter och det blir snabbt ett stort lyft för ditt hem med ett gäng snygga posters, ramar med mera.

  Räcker det då att hänga upp några posters på väggarna för att skapa ett fräschare, lite nytt och prisvärt hem? Ja, det gör det faktiskt! Det kanske låter som att det inte borde vara tillräckligt, men det är det! Du har säkert köpt en ny växt eller nya gardiner någon gång och märkt att det faktiskt är allt som behövs för en roligare känsla, eller hur? Det är precis likadant med posters.

  Vi kan alltså leverera snabb och prisvärd uppiffning av ditt hem och inte nog med det, vi har ju också de senaste trenderna!

  Hur kommer det se ut på väggen?

  När du klickar på en av våra posters här i butiken så kan du se hur den ser ut när den hänger på en vägg. Vi rekommenderar er självklart att göra det, för då får ni en riktigt bra överblick över hur det kommer att se ut på väggen hemma. Ibland kan det vara svårt att se hur det kommer att se ut när sker och ting verkligen är på plats, men efter att ha kollat på våra idéer så kommer du lättare att veta hur fint det blir hemma hos dig!

  Frågan är väl i och för sig hur en poster med ett citat som exempelvis ”I swear on my Chanel” inte kan passa in i ett hem? Vi vet i alla fall inte något hem som skulle bli mindre snyggt av en poster med den texten!

  Modetavlor och kända quotes finns det många av här hos oss, för visset är det på det viset att även om man gillar fashionposters så är det ju inte säkert att man gillar exakt samma som kompisen eller liknande. Nej, det är betydligt bättre att det finns lite av varje att välja mellan, för vi har alla olika stil!

  Piffa till väggen med en Prada eller Chanel tavla!

  Man kan vara lycklig på grund av små som stora ting. Vet du med dig att du faktiskt blir gladare av en lyxig parfym eller ett par sprillans nya pumps passar någon av våra posters med fashion-motiv perfekt! Affischerna är inspirerade av mode- och designvärlden och de för tankarna till shopaholics, textildesign, kända märken och stilsäkerhet. 

  Komplettera gärna med en snygg svart ram eller en glammig i guld. De flesta av våra fashionposters och ramar finns i en rad olika storlekar och prisklasser så du har garanterat råd även om du precis har investerat i ett nytt märkesplagg. Happy shopping!

  Det är många som misstar märkestokiga shoppare för att vara ytliga. Det är ingenting att bry sig om! Får du en kick varje gång du klickar hem en snygg väska eller ett par nydoftande skor så är det så. I vårt utbud av fashionposters hittar du en rad snygga och fyndiga motiv som passar perfekt för en stolt shopaholic. Vad sägs till exempel om att pryda väggarna med någon av texterna "I swear on my chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" eller "More issues than Vogue"? Eller föredrar du läckra tavlor med Coco Chanel-motiv eller klarröda pussläppar?

  En affisch som för tankarna till lycklig shopping kompletteras självklart allra bäst med en ram i skinande guld! För dig som hellre kör på enkelt och ger motivet all uppmärksamhet funkar även en helsvart, tunn ram. Antingen placerar du din nyinköpta affisch i en liten ram med stödben på skrivbordet på jobbet eller så låter du den stoltsera i stort format på väggen där hemma. Varför inte köra på 2 eller flera i en fin gruppering ovanför soffan eller sängen?

  Tavelvägg – Mixa svartvitt och färg

  Ett hett tips är att skapa en hel tavelvägg där du varvar svartvita motiv med enstaka färgklickar. Tänk då på att ramarna bör komma från samma serie och gärna vara i samma färg för en extra snygg helhet. Är det inte du utan din kompis som är shoppingtokig? Då blir garanterat en av våra fashionplanscher en rolig och uppskattad present! Rama in den i en stilfull ram och avsluta med ett extra lyxigt presentpapper ihop med en glänsande rosett!

  Har du frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.