Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 20+ bilder

Har du riktigt många bilder du vill samla i en collageram? Då ska du välja en av våra collageramar för 20+ bilder – de passar nämligen perfekt för en vacker samling bilder.

En collageram för 20+ bilder tar mycket uppmärksamhet, så tänk på hur du placerar den för att dina bilder ska framhävas på bästa sätt. Kolla in utbudet av fotoramar nedan och välj den som passar just dig bäst.

6 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar 20+ bilder

Collageramar är både snyggt och kul som inredningsdetalj. En fin collageram med plats för minst 20 bilder med ens bästa minnen samlade passar i vilket rum som helst och på vilken väg som helst – det är helt enkelt en sådan ram som inte kan bli fel.

Vill du kanske samla flera bilder från en semester i en collageram? Är det kanske bröllopsbilder? Bebisbilder? Är det ett coolt collage med bästisarna du behöver en ram till? Något helt annat? Det vet bara du. Vi har passade collageramar för 20+ bilder vad det än är för bilder du vill rama in.

Vilken färg?

Precis som med all inredning är det så att det är viktigt att komma fram till vilken färg man vill ha på sin collageram. Blir det en svart? Blir det kanske istället en vit? Det kan vara bra att tänka på att vissa ramar passar bäst i all sin enkelhet då en enkel ram gör att motiven kommer fram mer. Med en ram som drar blickarna till sig så kan bilderna lätt försvinna.

Även stilen på en collageram spelar såklart in i beslutet – ska det vara en lite ”busig” design, eller ska det vara mer enkelt och stilrent? Det beror på vad du tycker är finast och på vad som passar de bilder du ska rama in bäst.

Rama in urklipp, vykort med mera!

Ibland kan man köra fast lite och tänka att det endast är posters och foton som kan hängas på väggarna. Det finns så mycket annat som blir fint att rama in med en collageram, vare sig den är för 20 bilder, fler än 20 bilder eller för färre bilder.

När man kollar i tidningar och magasin är det lätt att hitta fina motiv som man kan klippa ut och spara för att hänga upp på väggen. Kanske är det så att du gillar mode? Då kan en collageram med plats för 20+ bilder vara perfekt. Det blir jättefint att samla många modebilder i en och samma collageram då det blir en ram med ett tema.

Storlek på motiv

Vilken storlek har du på de motiv du vill rama in? Är det 10x15 cm? Kanske är det 10x10 cm? Om det är så att de flesta motiv du vill ha i din collageram är i den klassiska fotostorleken 10x15 cm så är det bra att välja en ram för denna storlek. Kanske är det sedan på det viset att du har vissa mindre motiv som du vill ha i samma ram? Då kan du placera en fin bakgrund bakom, så som en liten bit tapet, omslagspapper eller liknande. På så sätt kan du samla de bilder du vill ha samlade på en plats.

Personlig touch – det bästa för inredningen

Att våga göra mer med sin inredning är enkelt för vissa medan det är svårare för andra. Även om man är intresserad sp kan det vara så att man har svårt att tänka utanför boxen, men det kan man lära sig. Det är bara att ge småsaker en personlig touch för att sedan gå vidare till större grejer.

Just collageramar blir en personlig inredningsdetalj direkt då man kan samla så mycket blandande bilder i en ram. Testa det!