Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Collageramar för 10+ bilder

Har du 10 bilder som du vill ha samlade bredvid varandra? Då är en collageram för 10+ bilder ett perfekt val. Vi har ett antal varianter att välja mellan – allt för att du ska kunna hitta den collageram som passar just dig och dina bilder perfekt.

Vill du ha en vit fotoram? Kanske en svart? En gullig röd? Det är du som bestämmer. Kolla in utbudet nedan och hitta dina favoriter.

39 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Collageramar för 10-19 bilder

Vi har en mängd olika roliga collageramar som passar alla smaker. Vi har både ramar som passar för många bilder och som passar för färre bilder. Våra collageramar för 10+ bilder är populära då det varken är för många eller för få bilder man kan passa in i denna storlek. Det är helt enkelt den perfekta ”lagom”-storleken.

Med våra collageramar får du ett härligt och kul tillskott till inredningen. Att man kan samla sina minnen i en och samma ram gör att man kan samla bilder som hör samman. Det kan handla om en ram där man samlar bilder på familj och släkt, bilder från ett dop, kanske ett bröllop eller ett kompisgäng? Vad det än är för tema så blir det alltid lika fint när man samlar bilder i en collageram, vare sig det är en collageram för 10+ bilder eller en ram i annan storlek, eller i annat utförande.

Placering av collageramar

En collageram drar blickarna till sig. Det är klokt att tänka på det så att man inte placerar ramen på fel ställe. Det kan till exempel vara så att det blir fint att ha den i ett litet rum på en mindre vägg, men det är såklart så att det också passar på en större vägg i ett stort rum. Det är helt beroende av vad du tycker är snyggt.

Idag är det ju väldigt många som har tavelväggar hemma och ett kul inslag är att ha en collageram med på en tavelvägg. Man kan också testa sig fram och kanske placera fler än en collageram tillsammans som en tavelvägg. Man kan göra mycket för att förgylla sina väggar!

Collageramar 10 bilder är det perfekta valet om du vill skapa ett tema med bilder som du tycker hör samman. Det kan vara finare att exempelvis ha två stycken collageramar för 10+ bilder än att ha en stor för 20+ bilder. Detta kan man fundera ut på egen hand när man bestämmer vilka bilder som ska vara med i collaget.

Vilken storlek ska man välja?

Att välja storlek på sin collageram är inte särskilt svårt. Efter att man bestämt sig för att man vill ha en collageram för 10 bilder, eller en för 10+ bilder, så är det bara att besluta sig för vilka bilder som ska ramas in. Är det bilder i den klassiska storleken 10x15 cm, eller är det bilder i en annan storlek man vill rama in?

Det är inte bara just storleken so är viktig att kolla upp, utan det är också så att man kan välja om man vill ha en collageram där bilderna är i liggande eller i stående format. Man kan även välja en collageram där det är blandat så att man kan ha bilder både i liggande format och i stående format.