Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Washitejp & dekorationstejp

Washitejp är en multifunktionell dekorationstejp som kan användas till mycket, däribland att enkelt sätta upp posters eller affischer på väggen. Den är skonsam och lämnar inga märken på vare sig poster eller tapet, vilket är perfekt för dig som gillar variation – eller bara söker ett personligare sätt att fästa dina posters. Washitejpen är stark, men samtidigt följsam och enkel att arbeta med.

Utöver att fästa dina posters, kan du även använda washitejpen till att dekorera födelsedagskort, paket eller sätta din personliga prägel på dina tillhörigheter som anteckningsblock eller kalender.

Glädjefyllt och okomplicerat – så ska det vara att använda washitejp!
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Washitejp

Washitejp, även kallad dekorationstejp eller dekortejp, är en praktisk och dekorativ tejp som du kan göra mycket med! Washitejpen är praktisk på så vis att den är stark, samtidigt som den är skonsam och varken skadar underlaget eller föremålet du eventuellt tänkt fästa med tejpen. Den är också följsam och enkel att använda, samt enkel att flytta eller ta bort.

Sätt din personliga prägel – med washitejp

Dekorativ är väl kanske washitejpens främsta adjektiv och i många fall själva huvudsyftet med produkten. Att tejp kunde vara en sådan glädjefylld produkt kunde man inte ana! Washitejpen är perfekt för att sätta din personliga prägel på dina väggar, tillhörigheter eller gåvor.

Fäst enkelt dina posters på väggen

Med washitejp kan du enkelt och snabbt få upp dina snygga posters, affischer eller foton på väggen. Washitejpen kommer varken skada dina tapeter eller dina posters och foton. Det är helt enkelt ett roligare och lite mer personligt sätt att smycka dina väggar!

Eftersom washitejpen inte lämnar några märken på väggen är den också väldigt praktisk för dig som vet att du gillar variation i din väggdekoration, eller som gillar att testa dig fram. 

Dekorera loss med washitejp!

För den med lite fantasi har washitejpen nästintill obegränsade användningsområden. Utöver att fästa posters och liknande på väggen, kan du även använda washitejpen till att dekorera exempelvis paket, böcker, födelsedagskort, anteckningsblock eller till och med skåp och andra möbler. Du kan också liva upp en trist tapet genom att göra läckra mönster på väggen.

Olika mönster – samma färgtema

I vårt sortiment av washitejp hittar du flerpack med åtta stycken separata rullar i olika mönster och bredder, men som alla har samma färgtema. Detta gör det enkelt för dig att kunna dekorera loss med varierande mönster och bredder – samtidigt som du vet att du håller dig inom samma färgtema. Enjoy