Fällar

Inred med en trendig fäll för ett mysigt och ombonat hem. Placera din konstfäll på exempelvis golvet för ett mjukt underlag till fötterna, eller i soffan som en mysig detalj. Våra fina konstfällar tillför en varm känsla och ökad komfort där fällen placeras. Välkommen till vårt fina sortiment av fällar som kommer passa perfekt i ditt hem!

Färg
Färgnyans
Material
Bredd
Längd
Kategori
Visa fler filter
  Filtrera
  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  FÄLLAR – FIN INREDNING SOM HÖJER MYSFAKTORN

  Här hittar du vårt sortiment av fina fällar. Med en fäll kan du enkelt höja mysfaktorn i ditt hem och får samtidigt en stilfull detalj i ditt hem. En fäll bidrar med en varm och fin känsla och passar på många platser både i och utanför hemmet, och det bästa kan nästan vara att de är så mjuka och härliga.

  ANVÄND DIN FÄLL PÅ OLIKA SÄTT

  Det är roligt med fällar för det går att inreda med dem på så många platser. Du kan lägga din fäll på soffan som en mysig detalj på exempelvis soffans divan, en fäll passar också bra som en mjuk och behaglig sittdyna i en fåtölj. Det blir extra varmt och mysigt att sjunka ner i med en bra bok eller framför ditt favoritprogram på tv:n.

  En fäll är i första hand tänkt att använda som matta så den funkar självklart perfekt för det också. Som en matta blir den mysig att låta fötterna sjunka ner i och den passar perfekt bredvid sängen där det kanske inte finns så mycket golvyta eller i en avlång hall. Det är skönt att få starta dagen med att sätta ner fötterna på en varm fäll. Den gör sig också fin ovanpå sängens nedre kant som en fin dekoration.

  Fällar är både mysiga värmande och fina, och framför allt mjuka. Det innebär att de också passar perfekt som ett mjukt underlag i barnvagnen, på en bänk som en mjuk sittyta, och som en värmande dyna i pulkan på vintern. En fäll kan också användas i hundsängen eller som en mjuk matta i ett rum där ni inte har något hundsäng för ett mjukt underlag till hunden att vila på.

  Det finns helt enkelt väldigt många användningsområden för en fäll, och det är därför helt klart värt att köpa några fällar till ditt hem om du tyckte många av dessa platser lät passande. De fyller många funktioner och är samtidigt väldigt fint. Varför inte placera ett par fällar i trädgårdsmöblerna om de står skyddade från regn och fukt? Eller i ett par fåtöljer på balkongen som kan värma extra innan den där riktiga sommarvärmen slagit till så att du ändå kan sitta ute.

  INRED FÖR ETT OMBONAT HEM MED FÄLLAR

  Många vill vi åt den ombonade känslan hemma och få till ett välinrett hem med mycket charm. Fällar är ett bra knep att använda sig av som mjukar upp hemmet. Välj textilier i varma färger runt din pläd för att förstärka den hemtrevliga känslan ytterligare. Varma textilier, och fällar speciellt, kan mjuka upp vilka hårda intryck och opersonliga miljöer som helst. Varma toner kan vara en bra idé om du har ett hem som du finner aningen kalt, men om du har ett stilrent och minimalistiskt hem och vill behålla det coola uttrycket kan en svart fäll också bli väldigt snyggt. En fäll blir en detalj som sticker ut lite, och det är roligt att det finns i fler färger att välja mellan så att det går att hitta en fäll som passar i alla hem oavsett vilken inredningsstil du har inrett med. Är det en sak vi kan vara säkra på så är det att även om du tilltalas av till exempel den moderna inredningsstilen, lantliga eller den industriella så är fina textilier något vi alla vill ska ta plats i våra hem.

  TA HAND OM DIN FÄLL PÅ RÄTT SÄTT

  När en fäll används som underlag eller som matta så kan den lätt bli smutsig. Oftast är fällar relativt lätta att hålla rena och vissa går att enkelt tvätta i maskin på lägre grader eller dammsuga varsamt. För att behålla en fäll fin mellan tvättarna går det att lufta den regelbundet och skaka igenom den vid vädring. Är det en fäll med längre lugg kan man använda en borste för att reda ut tovor. Vissa fällar tål dock inte väta så det är alltid noga att följa de tvättråd som medföljer din fäll.

  Om du ska använda din fäll som matta så rekommenderar vi ett halkskydd under fällen så den inte glider omkring och du riskerar att halka med. Ett halkskydd håller din matta på plats och gör att den ligger stadigt där den ska.

  VÄLJ DET MATERIAL OCH FÄRG SOM KÄNNS BÄST FÖR DIG

  Många förknippar fällar som ett naturmaterial och något som är varmt och ombonande. De mjuka fårullsliknande lockarna är mjuka och samtidigt dekorativt, och känns lika fantastiskt och behagligt som det ser ut. Ibland kan det vara så att en av olika anledningar inte vill använda köpa fällar i äkta fårskinn eller annat skinn, då är det bra att det finns fällar i pälsimitationer. Det hittar du i vårt sortiment! Fällar i pälsimitation är väldigt lika och påminner mycket om fällar av riktigt fårskinn, men de finns oftast i fler nyanser att välja mellan och är tillverkade i polyester.

  Det finns en passande fäll för alla och de olika färgnyanserna ger dig möjligheten att välja ut den fäll som passar bäst i ditt hem. Kanske vill du ha en fäll i brunt, eller en i offwhite eller en svart fäll? Välkommen in att inspireras i vårt fina sortiment av fällar!