Kuddar

Ett hem fullt av färgglada kuddar i olika former och färger är vad som gör hemmet varmt och ombonat. Hos oss på BGA.SE hittar du ett stort sortiment av trendiga kuddar i skandinavisk design för just ditt hem. Prydnadskuddar, kuddfodral, innekuddar och runda kuddar är bara en liten del av vad du kan förvänta dig av vårt stora och härliga sortiment. Välkommen in till BGA.SE när du letar efter den perfekta kudden till ditt hem!

Kategori
Färg
Form
Material
Storlek
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Kategori
  • Färg
  • Form
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 200 produkter
  Visar 1 - 100 av 200 produkter

  LÅT KUDDARNA TA PLATS I HEMMET!

  Vi på BGA tycker att kuddarna är en av de roligaste detaljerna i hemmet. Med kuddar kan du enkelt sätta känslan i hemmet och få till en personlig prägel på din inredningsstil. Att du kan mixa och matcha så mycket med olika kuddar gör det extra roligt. Det finns så många olika kuddar att välja mellan och du kan till exempel blanda olika former som skapar en dynamisk känsla. Det finns allt från runda kuddar, rektangulära kuddar och klotkuddar. Att matcha olika former tillsammans blir roligare än bara två vanliga kuddar.

  Det är också roligt att blanda olika storlekar. På en bäddad säng är det fint att exempelvis börja med stora kuddar längst bak och jobba dig framåt med kuddar i mindre storlek. Kanske kan du avsluta med en rund kudde längst fram som blir som pricken över i:et!

  För att inte tala om alla olika material som finns. Det finns rustika kuddar i linnematerial, exklusiva i sammet och många olika kuddar med mönster. Kuddfodral med tuftade mönster i relief eller dekorativt mönster av lagda veck i sammet. Variationsmöjligheten är oändlig och det ger stort utrymme till att våga mixa och matcha i hemmet.

  FÖR DIG SOM TILLTALAS AV EN STILREN INREDNING

  För dig som gillar att hålla det stilrent så behöver du självklart inte blanda med massa olika, det blir minst lika snyggt att hålla den enhetligt och följa en färgton i dina kuddar. Då kan ett tips vara att välja olika färgnyanser på dina kuddar. Till exempel en mörkgrå kudde och en ljusgrå kudde, eller en beige och en brun. Då får du till lite färgskiftningar i din inredning som ändå är i en enhetlig ton. Det kan också vara snyggt att blanda kuddar i olika material men fortfarande går i samma färgnyanser. Blanda stilren och luftig bomull med elegant sammet, eller kanske med ett kuddfodral i tuftat mönster? Glöm inte dem rustika kuddarna i linnematerial som passar i det moderna hemmet såväl som det bohemiska. Att blanda kuddar i olika material och storlekar kan skapa en känsla av volym.

  KUDDAR PASSAR PÅ MÅNGA OLIKA STÄLLEN

  Det är roligt att dekorera med kuddar för det går att inreda med det på så många ställen. Kuddar gör sig fint placerat i många olika möbler i hemmet. Det finns de vanliga platserna som vi ofta tänker när vi ska välja ut prydnadskuddar, som i soffan och på den bäddade sängen. Inred med fina kuddar i soffan för mjuk mysig komfort att sjunka ned mellan och bädda med fina prydnadskuddar på sängen ovanpå överkastet för en vacker bäddning. Men glöm inte bort de andra platserna, som i läsfåtöljen för en extra trevlig lässtund, eller i barnets koja i lekrummet och kanske på vid sittutrymmet i hallen om du har det. Fina kuddar blir verkligen en dekorativ inredningsdetalj som höjer hela rummet. En gammal trist fåtölj eller en simpel soffa kan genast få ett nytt uttryck och stil med piffiga kuddfodral! Det går helt enkelt inte att få nog av kuddar och det går inte att ha för många.

  VARIERA MED OLIKA KUDDAR EFTER TREND OCH SÄSONG

  Det är också kul att kuddar, och speciellt kuddfodral, är så enkelt att byta ut och anpassa efter trend och säsong. Det är enkelt att variera mellan olika kuddfodral utan att det behöver kosta för mycket. Kanske kan du ha ett par neutrala i soffan som du alltid har där, och köpa till några färgglada som du varierar mellan för att förnya känslan då och då. Kanske har du beige kuddar i soffan och kan få in lite färg med gröna till hösten, för att sen byta till ett par vita kuddar till våren?

  PLOCKA UPP SAMMA FÄRGER I OLIKA INREDNINGSDETALJER

  När du inreder ett rum är det kul att plocka upp samma färger i olika detaljer, och med kuddar är det väldigt enkelt. Du kan utgå från andra färger i rummet som är på väggfärgen, plädar, eller kanske gardinerna och matcha dina kuddar utifrån det. Vill du i stället skapa kontrast med olika färger så är det också enkelt med kuddar. I våra hem har vi möjlighet att visa vilka vi är, kanske är du mer en lugn person som också tilltalas av jordnära design, eller är du färgstark i din personlighet och tilltalas av glada kontraster i din inredning? Testa ta in de mönster, färger och material som du gillar och utforma ditt hem utifrån det som du gillar.

  VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ I DET STORA SORTIMENTET AV KUDDAR

  Vi erbjuder ett brett sortiment av kuddar, vilket också ger ett stort utbud av olika kuddar. Det är viktigt att läsa produktbeskrivningen för att vara säker på vilken typ av kudde du köper. I vårt sortiment hittar du till exempel många kuddfodral och om du köper ett fodral behöver du köpa till en innerkudde för att få en fin prydnadskudde. Självklart hittar du även det hos oss. Vi har olika innerkuddar i flera storlekar med olika fyllningar så att du kan hitta den som passar dig bäst. Då är det också viktigt att kolla vilka mått du behöver. Ett tips kan ibland vara att välja en innerkudde som mäter något större än själva kuddfodralet, detta för att få en extra fyllig kudde. Alltså om du har ett kuddfodral som mäter 45x45 cm kan du välja en innerkudde i 50x50 cm. Oavsett vilken kudde du väljer så kom ihåg att fluffa upp den med jämna mellanrum så de håller sig fylliga och fina.

  HUR TVÄTTAR MAN KUDDAR?

  För att bevara dina kuddar fina och kunna använda dom en längre tid är det viktigt att du håller dina kuddar fräscha. Ibland kan det ju även vara så att olyckan är framme och kudden får en liten fläck från kanske dryck eller mat. Det behöver inte betyda att dina kuddar är förstörda, ofta går det att enkelt tvätta dina kuddar. Kuddfodral brukar gå att ta av och tvätta i tvättmaskin. Följ alltid de tvättråd som medföljer just din kudde och kolla upp vad som gäller för olika material så att din kudde håller sig fin och fräsch en lång tid.