Vimplar till barnrum

Om det finns ett rum i hemmet som är härligt att göra fint så är det barnens rum! Hos oss hittar du ett stort utbud av trendiga vimplar till barnrummet i många fina färgkombinationer. Våra barnvimplar finns i olika längder och är väldigt enkla att montera. Flaggspelet ger en bohemisk och mjuk känsla i barnrummet tack vare sin enkla design, och den hänger lika bra över spjälsängen som på väggen eller över barnsängen. Välkommen in till oss på BGA.SE och låt dig inspireras av våra fina tygvimplar till barnrum!

Färg
Färgnyans
Längd
Kategori
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Längd
  • Kategori
  • Pris
  Visar 4 produkter
  Visar 4 produkter

  MED VIMPLAR KAN DU GÖRA BARNRUMMET MER MYSIGT

  Att hänga upp vimplar har blivit en populär trend i barnrummet, vilket är förståeligt. Med vackra vimplar kan du smidigt och effektivt förändra känslan helt i ett rum. Samtidigt som vimplar blir en fin väggdekoration i tyg som gör rummet mer ombonat så ger det även rummet en lekfull touch, vilket många söker i ett barnrum. Kanske vill du ha en rad med vimplar på väggen eller hänga upp flera tvärs över rummet?

  Vimplar är en perfekt detalj till badrummet som både kan hängas upp som dekoration vid en fin sänghimmel eller som en lekfull detalj i barnrummet. Väggdekorationer som flaggspel ger rummet ett personligt uttryck och kan lyfta hela rummet, det skapar en charmig känsla. Med en vacker vimpel kan du snabbt och enkelt förnya i barnrummet! Det är roligt med vimplar för du kan även dekorera med vimplarna till barnkalaset eller andra roliga stunder. Dessutom är de så vackra att de gärna får hänga kvar ett tag.

  .

  FINA VIMPLAR I TYG SOM KAN ANVÄNDAS BÅDE TILL INREDNING OCH KALAS

  När det talas om vimplar är det lät att tro att det handlar om flaggirlanger i papper som ofta används som festdekoration men idag finns det många andra fina vimplar tillverkade i textil av finare kvalitet. Vimplar som används i barnrum är ofta tillverkade i tyg. I vårt sortiment hittar ni vimplar som är tillverkade i Sverige i 100% mekaniskt och mjukgjort linne som är ett naturmaterial. Dessa vimplar passar som fina inredningsdetaljer och funkar därför uppe året om, men bidrar fortfarande med den festligare känslan.

  Vimplar i tyg är dessutom enkelt att flytta runt och att återanvända, därför passar de också perfekt att pynta med till barnkalas. Vimplar i tyg kan användas ständigt för att göra hemmet ombonat eller så kan du fram dem och pynta med till dop, födelsedag eller andra roliga tillfällen. Om du inte vill ha vimplarna uppe som dekoration varje dag är det ändå smart att köpa vimplar som är tillverkade i tyg för då kan du återanvända dem år efter år. Då kan du enkelt förvara dem utan att behöva oroa dig för att de ska skrynklas ihop eller gå sönder.

  VIMPLAR I VACKRA DOVA FÄRGER

  I vårt sortiment hittar ni vimplar i olika färger. Det finns vimplar i vackra neutrala toner, och det finns vimplar i dova vackra nyanser och i varma neutrala toner. Utifrån vad du själv söker till barnrummet kan du hitta mycket olika som passar till olika inredningsstilar och i färgtoner som passar alla barn. Fina flaggspel i härliga färger passar också bra för att smycka fint inför olika fester och högtider för att skapa en trevlig atmosfär.

  VAR PLACERAR DU VIMPLAR I ETT BARNRUM?

  Du kan i princip placera en vimpel var som helst i ett barnrum och det blir fint. Men det finns några ställen du kan tänka på när du funderar kring vart. Det är vanligt att hänga upp vimplar vid fönstret, till exempel på gardinstången, det blir en kreativ detalj som livar upp gardinerna lite. Det är också ett alternativ att hänga vimplarna direkt på väggen, då kan man kombinera flera olika antingen på rad eller i olika höjder över väggen, du kan också hänga vimplarna från en vägg till en annan så de hänger ut lite över rummet. Vid barnets säng är också en populär plats, och det blir extra fint kombinerat tillsammans med en magisk sänghimmel ovanför sängen.

  Men hur fäster du bäst vimplarna? Det finns olika sätt att fästa vimplarna. Om vimplarna är till ett barnrum där det bor ett väldigt litet barn är det viktig att vimplarna fästs ordentligt och gärna ganska högt så det inte finns någon risk att barnet kommer åt dem. Du ka knyta vimplarna runt möbler eller fästa dem med hjälp av skruvar eller spikar smidigt på väggen. Det kan också vara ett alternativ med en starkare typ av tejp.

  Att dekorera med vimplar i slingor är väldigt fint. Även om vimplar främst är avsedda för barnrummet så behöver det inte stanna där. Om du tilltalas av lekfull och kreativ inredning så kan vimplar passa på många platser i hemmet. Eftersom det finns i många olika färger att välja mellan så är det enkelt att hitta färger som passar i ditt hem så dina vimplar matchar fint med inredningen.

  Vimplar i tyg kan också användas som dekorationer för festligheter till vuxna. Till exempel är det väldigt fint att dekorera med vimplar på ett bröllop, på ett midsommarfirande eller till en fest. Ett fint flaggspel i dova vackra nyanser ger en välkomnande känsla och passar ofta fint att dekorera med både inom- och utomhus. Vill du ha en extra lång vimpel så kan du bygga på med fler vimpelslingor, och då kan det också vara kul att variera med olika färger.