Badrockar & Ponchos till barn

Låt ditt barn få omsvepas i en gosig och varm badrock efter duschen eller ett dopp i sjön. En badrock eller badponcho till barn torkar, värmer och skyddar. Våra mjuka badrockar och ponchos till barn fungerar som en handduk med huva, men också lite som en mysig cape - både för barn och baby! Välkommen till vårt sortiment av mjuka fina badrockar och badponchos för barn som passar lika bra till mysiga kvällar i soffan som för utflykten till stranden.

Färg
Färgnyans
Material
Bredd
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Material
  • Bredd
  • Längd
  • Pris
  Visar 2 produkter
  Visar 2 produkter

  VARMA & MJUKA BADROCKAR OCH PONCHOS TILL BARN

  Skäm bort ditt barn och låt de få omsvepas av en mjuk och gosig badrock efter badet eller duschen! Badrockar och ponchos är ett populärt val på grund av dess effektiva absorberingsförmåga. Badrockar och badponchos passar lika bra på morgonen och som till kvällsmyset, och kan packas med till olika tillfällen. Det är helt klart ett måste att ha hemma till barnet.

  Självklart vill vi att de små ska få det bästa möjliga, och därför erbjuder vi ett sortiment med badrockar och ponchos i mjukt material av hög kvalitet. Våra badrockar och ponchos är både värmande och behagligt mjuka mot huden.

  BADROCKAR OCH PONCHOS MED HUVOR TILL BARN

  I vårt sortiment hittar ni morgonrockar och ponchos till barn i olika åldrar. Mjuka och bekväma badtextilier för barn funkar lika bra till barn i alla åldrar, men det finns lite olika storlekar som passar olika. En badrock passar ett barn som är lite äldre, mellan 6-8 år och en badponcho passar perfekt till de yngre barnen mellan 3-6 år. Eftersom badrockarna har skärp som justeras kan det även finnas möjlighet till att växa lite i dem. En sak har både badrockarna och ponchos gemensamt - de är tillverkade i mjuk våffelväv av 100% bomull. Ett mjukt material som är extra behagligt och bekvämt mot huden. Alla har även en gosig huva, vilket många barn brukar uppskatta eftersom det blir extra mysigt.

  PERFEKT ATT PACKA MED BÅDE TILL STRANDEN OCH SIMHALLEN

  Det är många tillfällen där en badrock och en badponcho kan vara uppskattad. Självklart är det perfekt för att låta ditt barn omsvepas i en absorberande varm badrock efter duschen eller badet, men du kan även packa med den till stranden och simhallen. Att svepa in barnen i en morgonrock av mjuk bomull är ett säkert sätt att hålla de varma och torra.

  Efter ett dopp i sjön som kan vara lite kyligt är det extra mysigt att få sätta på sig en varm morgonrock som legat och blivit uppvärmd av solen under badstunden, eller en badcape till det mindre barnet. När en är fryssen är det extra skönt att få bli inlindad i en mjuk badrock av våffelväv. Är det en väldigt varm dag med stekande sol kan det också skydda barnet lite från att bränna sig i solen, men det bör inte ersätta solskyddsfaktor. Perfekt vid lekarna i sanden och liknande!

  Till simhallen är badrocken väldigt praktisk att packa med, både för äventyrsbadet och till simlektionen. Mellan doppen är det gosigt att få värma sig en skön bomullsrock när det ska lyssnas på simtränaren på den kalla sittbänken eller ätas ett mål i badhusets restaurang.

  DET BLIR EXTRA ROLIGT MED FÄRG

  I vårt sortiment hittar du badrockar och ponchos i olika färger att välja mellan. Om du väljer ditt barns favoritfärg kan det bli extra trevligt och ett exalterande moment att få sätta på sig den fina badrocken. Det är oftast uppskattat av både förälder och barn. Kanske kan det vara extra roligt att färgmatcha med andra i familjen också, eller köpa varsina färger för att enkelt skilja badrockarna åt om du har fler barn i samma ålder. Du kanske tillochmed kan få låta barnen välja ut vilken de själva vill ha bland alla färger , dp blir det extra roligt! Kanske föredrar ditt barn en grön badrock, eller en rosa badponcho?

  EN MYSIG STUND PÅ KVÄLLEN OCH SENA MORGNAR

  Precis som för oss vuxna är avslappning och återhämtning viktigt för även de små. Det är bra för att få energi till att springa runt och leka igen nästkommande dag. På kvällen efter duschen kan det vara gosigt att få hoppa i en mjuk badrock innan det är dags för pyjamas och få mysa lite i soffan innan. För ett barn som inte gärna vill klä på sig igen kan en badrock ibland vara en räddare i nöden!

  På långa och lediga helgmorgnar är det också mysigt att få gå runt i morgonrocken en extra lång stund. Då kan frukosten avnjutas i lugn och ro innan det är dags att starta dagen på riktigt.

  TIPS – SY FAST SKÄRPET OCH NAMNMÄRK BADROCKEN

  På barnens morgnonrock sitter skärpet ofta löst, och kan lätt tappas bort. Det är så tråkigt när det försvinner så ett tips för badrocken är att sy fast skärpet med några enkla stygn om du vill vara säker på att det inte tappas bort. För den som är extra pysslig kan du även sy fast en namnlapp för att göra badrocken eller badponchon extra personlig. Det är extra smart om badrocken brukar packas med till många ställen.

  MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER TILL BARNEN

  Vi är stolta över att kunna erbjuda miljövänliga badtextilier till barn som är svanenmärkta och certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och fri från skadliga kemikalier. Det betyder att dessa badrockar och badponchos är ett skonsamt val som varken är skadligt för ditt barns hälsa eller miljön. Ett bättre val helt enkelt!

  Välkommen att kolla in vårt sortiment av mjuka och mysiga badrockar och ponchos perfekt till barn i olika åldrar.