Duschdraperier

Förutom att göra ditt badrum mer ombonat så gör ett duschdraperi att du kan njuta av en härlig dusch eller ett avslappnande bad utan att behöva oroa dig för vatten i hela rummet.

Välj ett badrumsdraperi i färg för att ge badrummet ett lyft eller ett stilrent duschdraperi för en diskret men funktionell inredningsdetalj i badrummet. Oavsett om du har ett badkar eller en fristående dusch utan väggar så är ett fint draperi till dusch och badrum att föredra.

Färg
Färgnyans
Bredd
Längd
Storlek
Material
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Bredd
  • Längd
  • Storlek
  • Material
  • Pris
  Visar 5 produkter
  Visar 5 produkter

  INRED DITT BADRUM MED ETT FINT DUSCHDRAPERI

  Att kunna ta en lång och avslappnade dusch som är varm och härlig är lyxigt. Oavsett om det är på morgonen för att vakna till eller efter en lång dag så är det härligt att få kliva in i duschen. Samtidigt som det blir en fin detalj i ditt badrum så skyddar det även inredningen i badrummet från att få vatten på sig, det gör helt enkelt så att vattnet håller sig där det ska. Förutom att det gör så att vattnet inte stänker ut överallt, så gör det även att värmen håller sig kvar i duschutrymmet.

  Ett fint duschdraperi är ett måste oavsett om du har ett badkar eller en fristående dusch utan väggar. Det är inte så roligt för nästa person som ska in på badrummet efter dig om det är vatten över hela golvet, och framför allt så är det en stor halkrisk och vi vill ju inte att någon ska skada sig. Med ett duschdraperi så minskar du den risken och får samtidigt en snygg detalj i badrummet. Om ni är många som trängs i badrummet under morgonrusningen kan det även vara skönt med ett duschdraperi för lite avskildhet.

  FÖRNYA DITT BADRUM ENKELT MED ETT FINT DUSCHDRAPERI

  Om du har tröttnat på ditt badrum och vill förnya men inte har möjlighet att göra en total renovering kan du med olika badrumstextilier enkelt piffa till och förändra inne i badrummet. Ett duschdraperi kan göra mer än du tror. I ett kalt badrum kan du genom att välja ett färgglatt eller ett mönstrat duschdraperi för att tillföra lite färg och gör det mer livfullt, om du har ett badrum med färgglatt kakel kanske du i stället vill välja en mer diskret nyans, eller välja något i färg där också för att skapa kontrast. Det är roligt med duschdraperier för det bidrar med så mycket, och det är ju inte så konstigt eftersom ett duschdraperi tar upp rätt så mycket plats när det är utdraget på draperistången. Det blir verkligen en detalj som syns! Något annat som är positivt är att duschdraperier inte kostar en förmögenhet, så den som vill kan köpa på sig flera och variera mellan för att regelbundet ändra känslan i sitt badrum och förändra stilen. Det kan vara extra roligt efter säsong och tycke. Under hösten kan det vara mysigt med ett mörkt duschdraperi för en extra mysig känsla under kvällsbadet, medan det på sommaren känns lite fräschare med ett ljust duschdraperi.

  ENKELT ATT HÄNGA UPP OCH BYTA DUSCHDRAPERI

  Det kanske låter krångligt att få upp ett duschdraperi, men oftast är det inte svårt alls. En stång för duschdraperier är oftast enkelt att montera, det enda du behöver tänka på är att kolla hur den ska sitta, antingen bara rakt längs badkarskanten eller om du har en duschhörna så kanske du behöver en som går i vinkel. När du väl har stången på plats behöver du bara fästa draperiet med hjälp av duschdraperiringar. Eftersom du hänger upp ett duschdraperi med hjälp av ringarna är det också väldigt enkelt att byta och variera mellan olika draperier.

  Det som kan vara noga är att kolla måttet på duschdraperiet så att du kan anpassa stången utifrån det. Du behöver sätta duschdraperiet i rätt höjd så vattnet inte stänker eller rinner ut under duschdraperiet. Om du ska välja ett draperi till ett badkar vill du kunna sätta det så du kan ha duschdraperiet på insidan när du duschar, då detta bäst gör att vattnet håller sig i badkaret, men om du ska bada är det kanske inte jättemysigt att ligga mot ett kallt och blött duschdraperi så då vill du kunna hänga det utanför, därför bör då draperistången monteras så att du kan lägga duschdraperiet som du själv önskar. I vårt sortiment hittar du duschdraperier i storleken 180x200 vilket är en standardstorlek som passar många olika duschutrymmen.

  HÅLL DITT DUSCHDRAPERI FRÄSCHT

  Ett duschdraperi som är enkelfärgat är ett tidlöst val som du kommer kunna ha länge, och du behöver inte avskräckas av tanken på att ett gammalt duschdraperi blir ofräscht och smutsigt om du hittar ett som du verkligen gillar och vill ha länge. De flesta duschdraperier går att tvätta och behåller sin fina kvalitet bara du följer tvättråden på dem. Genom att tvätta ditt duschdraperi regelbundet så gör du att det håller sig fräscht och fint, och det är smart att regelbundet rengöra det eftersom det kan samlas tvålrester och annat tråkigt i ditt duschdraperi. Något som är extra härligt med ett duschdraperi är att du kan hänga tillbaka det direkt på stången efter tvätten så kommer en frisk doft av nytvättat sprida sig i ditt badrum – och ett väldoftande badrum är ju bara extra härligt!

  Ett fint duschdraperi kan ge en rofylld känsla åt ett utrymme som oftast annars prioriteras bort. Gör det i stället lite extra lyxigt och inred ditt badrum fint. Välj ett stilfullt duschdraperi och addera andra härliga badtextilier så att det verkligen blir en lyxig stund inne i badrummet där du får möjlighet att slappna av och rå om dig själv lite. Med ett duschdraperi ger du ditt badrum dessutom en mer personlig karaktär, i ditt hem har du möjlighet att göra just det - att visa vem du är genom din inredning! Kika in vårt sortiment och välj ett duschdraperi som passar dig!