Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Handla för 500:-, få 100:- i rabatt! Kod: BGA100

Canvastavlor

 

 

70 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 70 produkter

Inredning med canvastavlor

Här hittar du vårt breda utbud av canvastavlor som håller en hög kvalitet. Som med de flesta av våra produkter finns det flera olika storlekar att välja mellan. Givetvis finner du tavlor med motiv för alla smaker och hem. Vad sägs om söta canvastavlor för barnrummet, motiv av fordon för den motorintresserade, läcker konst för ett bohemiskt hem, svartvita tavlor för en stilren atmosfär, motiv från dina favoriter i spel- och filmvärlden, insekter, djur, natur och landskap för dig som gillar det vilda, moderna canvastavlor med urbana motiv samt texttavlor och citat.

Välj canvas för ett mjukt och fint intryck eller en klassisk tavla för att höja stilen på ett enkelt sätt. För visst är det enkelt att slå en spik i väggen och hänga upp en tavla som du själv tilltalas av. Och tänk sen vilka under denna enkla handling kan göra för atmosfären i ditt hem! Speciellt om du väljer färger och motiv med omtanke.

Det är inte så konstigt att de flesta av oss väljer att dekorera våra väggar med vackra canvastavlor. Ända sedan människan flyttade in i hem med släta väggar har vi skapat hemtrevnad med hjälp av fina tavlor för familj och gäster att skåda och beundra. Lägger du en stund på att fundera ut vilken tavla som matchar din övriga inredning kommer den sedan att utgöra kronan på verket. Varför inte passa på att pryda flera väggar åt gången genom att införskaffa en mängd olika tavlor och canvastavlor av hög kvalitet! Tänk på att det blir allra snyggast om du hänger vanliga tavlor för sig och canvastavlor för sig.

Ett populärt sätt att arrangera dina tavlor eller canvastavlor på är att skapa en iögonfallande tavelvägg. En tavelvägg kan se ut på en rad olika sätt. Eftersom olika djup på ramar blir snyggast var för sig bör du ha det i åtanke när du planerar din egen. Det minst tidskrävande är till exempel att ställa en uppsättning tavlor eller canvastavlor på en tavellist. På så sätt kan du flytta om dem och förändra väggens utseende snabbt och enkelt. Ett annat alternativ är att du hänger dem i räta linjer för att uppnå symmetri. Föredrar du kaos och dynamik kan du med fördel kombinera varianter i olika färger och storlekar så att de tillsammans bildar en snygg formation på din vägg. Läs mer om tavelväggar här.

Många är försiktiga med att ge bort väggdekorationer som presenter eftersom de är rädda för att mottagaren inte ska tilltalas av sin nya inredningsdetalj. Men med lite känsla och en stunds research kan en present i form av en tavla tas emot med strålande tacksamhet. Ta dig en titt på personens interiör och väggar. Vilka motiv matchar de färger och inredningskomponenter som redan finns? Har personen redan tavlor som går att matcha med nya? Vad har personen för intressen? Vet du om att personen älskar att vistas ute i naturen kan ett smakfullt natur- eller landskapsmotiv bli en succé! Finner du tavlor eller kylskåpsmagneter med texter och citat i hemmet kan du räkna med att din vän gillar sådana ting och leta upp en text- eller citattavla som passar just honom eller henne. Kanske har vännen ett favoritdjur eller en favoritfärg som du kan finna i ett motiv? Möjligheterna är många bara du väljer presenten med omsorg.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir riktigt nöjd med ditt köp.