Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Scrapbooking
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Allt för scrapbooking!

Letar du efter ett snyggt scrapbooking-album eller tillbehör som gör det lättare att skapa din egen personliga scrapbook? Då har du hamnat på rätt sida. Här har vi nämligen samlat allt du kan tänkas behöva till ditt scrapbook-projekt. I vårt scrapbook-sortiment hittar du allt från snygga album till praktiska tillbehör som används vid scrapbooking. Köp ditt scrapbook-album hos oss redan idag och skapa din alldeles egna fotobok!

Scrapbooking är något som väldigt många tycker om att pyssla med. Att skapa sina alldeles egna album fyllda med personliga bilder, beskrivande texter och fina klistermärken är hur roligt som helst. Denna typ av sysselsättning passar perfekt för kreativa personer. Förutom att scrapbooking är väldigt roligt att pyssla med för stunden så är det dessutom ett utmärkt sätt att förvara sina favoritminnen på. Tack vare scrapbooken kommer du alltid att minnas de där härliga stunderna. Dessutom möjliggör den chansen att dela med dig av dina äventyr till dina barn och barnbarn i framtiden.

Att göra en scrapbook är inte så svårt som det låter. Visst tar det sin lilla tid men samtidigt är det så roligt att man knappt kan sluta när man väl har börjat. Ett tips är att gå igenom alla bilder först och välja ut favoriterna. Tänk också på hur många sidor ditt album har. Hur många bilder kommer att få plats? Hos oss hittar du till exempel scrapbooking-album med totalt 10 syrafria papper samt 10 plastfickor. Perfekt för till exempel semesterbilderna eller varför inte skapa en minnesvärd scrapbook från studentfirandet. Vi har dessutom fotoalbum i flera olika storlekar och med varierat antal sidor som passar utmärkt för scrapbooking.

Vad det än är du tänkt scrapbooka hittar du de rätta verktygen hos oss. Vi har snygga album för alla smaker och alla tänkbara tillbehör du kan tänkas behöva under ditt pysslande. Ta dig en titt i sortimentet ovan så ska du se att du hittar det du letar efter! Lycka till med din scrapbook!