• Rund spegel med läderband för upphängning
  • Trendig industriell design
  • Varmt vitt ljus i 3000K

KAILA Spegel Svart LED 60 cm Ø

1721 kr 2295 kr
Du sparar 574 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
3 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Material
Metall
Spegelyta
60 cm ø
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Denna badrumsspegel går i en industriell design med sin svarta nyans och trendiga runda utformning. Spegeln mäter 60 cm i diameter och har ett tillhörande läderband i brunsvart för upphängning. Runt spegelglaset går en integrerad LED belysning som ger ett varmt vitt sken i 3000K. Du tänder belysningen genom att trycka på den vattentäta touch-knappen på skärmen. Belysningen kan dimras och du justerar enkelt styrkan genom att hålla in touch-knappen i några sekunder. Spegeln kommer ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång du startar i gång den. Detta ger dig möjligheten att alltid spegla dig i ett bra ljus! Spegeln är godkänd för badrum men blir också en snygg inredningsdetalj på hemmets övriga väggar!

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044786
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också