• Dimbar LED-belysning
  • Svensk stilren design från KAILA
  • USB-anslutning för laddning av smartphones

KAILA Sminkspegel Vanity LED Svart 80x65 cm

  • Dimbar LED-belysning
  • Svensk stilren design från KAILA
  • USB-anslutning för laddning av smartphones
2899 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
13 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
8640
Material
Metall
Spegelyta
80x65 cm
Upphängning 
Liggande
Väggfäste
Ja
Watt
28
Yttermått
80x68 cm
Vikt
9280 g

Denna lyxiga sminkspegel kommer bli ett perfekt tillskott till sminkbordet. Tack vare den stilrena designen passar den minst lika bra som en dekorativ inredningsdetalj i vardagsrummet eller i hallen. Spegeln är utrustad med energisnål LED-belysning, som dessutom har längre livslängd än jämförbara ljuskällor. Belysningen är utformad som en skarp ljusslinga som bildar en stilsäker ram runt spegelytan. Du tänder spegeln med hjälp av touch-knappen på framsidan. Där finns även touch-knappar för justering av ljusstyrka och färgtemperatur, där knappen markerad med ”M” justerar färgtemperaturen och knappen markerad med ”P” låter dig dimra ljuset. På så vis kan du enkelt justera din belysning efter varje tillfälle. 

Du kan välja om du vill montera upp spegeln på väggen eller placera den i stående läge. Den har nämligen både väggfästen på baksidan och en avtagbar fot. Elanslutning sker med stickpropp.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder inredning av hög kvalité i klassisk svensk design. Designstilen kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet med en modern twist.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056974

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.