Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Handla för 500:-, få 100:- i rabatt! Kod: BGA100

Instax / Polaroid

Här hittar du allt för Instax oavsett om du letar efter en kamera eller snygga fotoalbum.
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 64 produkter

3 roliga saker att göra med en Polaroid- eller Instaxkamera

Vi vet att en direktbildskamera ger dig färdiga pappersbilder på ett kick. Ta tillfället i akt och hitta på kreativa saker med den! Här kommer 3 skojiga tips:

  1. Flörta: Har du länge spanat in den där personen som brukar parkera cykeln vid stationen och skynda till pendeln varje morgon? Ta ett färskt foto på dig själv och skriv en liten hälsning. Fäst sedan bilden på cykeln med lite tejp eller ett snöre. Välj själv om du vill ge ut ditt telefonnummer direkt eller om du vill dra ut på spänningen med en ny hälsning varje dag.
  2. Piffa till gästboken: Ett enkelt sätt att samla fina hälsningar på är att lägga fram en gästbok som alla som kommer till din fest kan skriva i. Placera boken på ett något avskilt ställe och lägg din Polaroid- eller Instaxkamera tillsammans med exempelvis fotohörn bredvid. På så sätt kan gästerna komplettera sina texter med foton som de själva monterar in. Resultatet blir en personlig bok som du sedan kan ta fram och mysa med om du någon gång känner dig ensam.
  3. Bygg ett fotobås: Fixa ett eget litet fotobås med hjälp av till exempel en rumsavskiljare i festlokalen. Lägg sedan in din kamera tillsammans med diverse accessoarer i form av lösnäsor, glasögon, hattar och lösmustascher. Dela upp gästerna i mindre grupper som får besöka båset under kvällens gång, välja accessoar efter smak och fotografera varandra. En fiffig isbrytare som garanterat resulterar i många sköna bilder!

Söker du en händig direktbildskamera, en söt väska att stoppa den i eller kvalitetsfilm att mata den med? Då har du kommit helt rätt! Här har vi nämligen samlat vårt utbud av allt som rör Instax och Polaroid.

Tjusningen med dessa kameror är förstås att du får ditt foto i handen direkt efter att du har tagit det. Eftersom du har ett begränsat antal bilder på dig väljer du dessutom vilka minnen du vill spara med omsorg. Så ta med din knubbiga lilla vän till festen, knäpp fina foton på vännerna och dela sedan med dig av dem under stoj och skratt.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får ett personligt bemötande och blir riktigt nöjd med ditt köp.