Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Personliga Doppresenter
Visa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 100 produkter

Massor med dopgåvor

Hos oss hittar du den perfekta doppresenten till ett bra pris. I vårt sortiment finner du en stor variation av både fotoramar och fotoalbum i olika former, färger och storlekar. Vare sig du är ute efter en söt enkel ram eller ett vackert babyalbum som går att fylla med massor av bilder kan du vara säker på att hitta det hos oss.

Letar du efter den perfekta gåvan att ge bort på dopet? Ta då en titt i vårt sortiment ovan så ska du se att du hittar det du söker. Hos oss finns ett stort utbud av klassiska doppresenter för både flickor och pojkar. Vi har både ramar och album i flera gulliga färger och många av våra produkter är tillverkade i nysilver. Vare sig du letar efter något litet och sött eller stort och kreativt så hittar du det hos oss. Vi har även ett stort sortiment med personliga doptavlor.

Om du inte har någon aning om vad du ska köpa för något i doppresent så är en fotoram eller ett fotoalbum det perfekta valet. När barnen är små och de växer som mest har föräldrarna fullt upp med att flitigt fotografera och dokumentera deras utveckling. Att få gåvor som de kan förvara sina bilder i är därför ofta väldigt uppskattat på dopdagen. Fotoramar och album är något man inte kan få för mycket av under småbarnstiden!

Våra produkter kommer i många olika designer, vilket gör det lättare för dig att hitta den rätta gåvan till barnet som ska döpas. Medan vissa ramar och album är väldigt enkla och klassiska är andra mer moderna och kreativa. De mindre fotoramarna passar utmärkt för små foton i storlekar som 5x7 cm och de större ramarna rymmer bilder i storlekar som 13x18 cm. Vissa ramar rymmer endast ett foto medan andra har plats för ett helt collage. En del är väldigt enkla och stilrena, andra pryds av söta mönster eller figurer.

Bland albumen hittar du både album med fotofickor och album med blanka sidor där föräldrarna själva kan klistra in sina bilder. Ett fotoalbum med blanka sidor passar perfekt till de kreativa föräldrarna, medan ett album med fotofickor är bättre för dem som vill att det ska gå snabbt och enkelt att fylla albumet med bilder.