Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se

20% rabatt på speglar, rabattkod MIRROR20

Se alla storlekar - cm

Här hittar du alla våra ramar i standardstorlekar i cm. Hittar du inte vad du söker har vi även måttbeställda ramar.

5113 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 5113 produkter
 

Med över 80 storlekar har vi något för alla

Vi har Nordens största utbud av ramar! Därför vågar vi lova att vi har något för alla smaker och plånböcker. Här har vi samlat alla våra ramar med färdiga mått. Du finner ramar i alla möjliga färger med allt från små mått passande kylskåpsmagneter till stora format för en pampig vägg. Vi har ramar i materialen trä, akryl, aluminium, glas, konstläder, metall, nysilver, plast, sammet och silver. En ram är ett viktigt komplement till ditt fotografi eller din poster. Ta dig en stund till att fundera över vilket format och vilken design som passar just ditt motiv och ditt hem bäst. Är du ute efter en specifik storlek som du saknar här? Ta dig då en titt på våra måttbeställda ramar som vi tillverkar efter beställning i vår egen ramverkstad. Vi är mycket måna över att du som kund får en personlig service och blir nöjd med ditt köp.

En ram är en viktig komponent i din inredning så det är viktigt att du väljer en som passar just ditt hem och din personlighet. Vill du ha det avskalat och enkelt? Välj då en svart, vit, träfärgad eller transparent ram. Vill du ha det stilrent och samtidigt skapa en exklusiv känsla? Då har vi tjusiga fotoramar som blänker i silver och guld! För att matcha alla fina färger i ditt hem har vi givetvis även ramar i allt från starka färger och livfulla mönster till mer jordnära och mjuka nyanser. Ett barnrum kan till exempel göras lekfullt samtidigt som du håller stilen med pastelliga ramar i olika matchande färger.

Hur du ramar in dina fotografier eller dina posters gör mycket för helheten. Först och främst är det viktigt att välja en ram som passar formatet som handen i handsken. Det enda du behöver göra är att mäta arket och söka efter måtten högst upp på denna sida. Vill du framhäva motivet lite extra och få till en dekorativ helhet väljer du till en passepartout. Både ram och passepartout finns i färdiga mått såväl som i skräddarsydda mått. En sak som du behöver fundera på är vilka motiv som du vill sätta upp tillsammans. Harmoniserar de med varandra kan du med fördel sätta dem i en ram som är avsedd för kollage. Skapar de kontrast kan det vara en idé att sätta dem i separata likadana ramar och låta motiven tala för sig.

Var inte rädd för att sätta upp snygga tavlor på väggar som vanligtvis inte får så mycket uppmärksamhet. Vi väljer främst att dekorera i sovrum, hall och vardagsrum men en passande ram i badrummet eller i köket kan verkligen bidra till ökad hemtrevnad. Varför inte sätta upp en tjusig ram med ett tänkvärt citat som du kan titta på när du ligger i badet? Eller ett muntert motiv i köket som gör den obligatoriska disk- och torkstunden mer lättsam? Ett hett tips är att matcha ramarna med materialen i badrummet respektive i köket. Lycka till i ditt val av personliga ramar!