Sidobord

Sidobord är väldigt praktiska att placera ut som extra avlastningsytor i hemmet, men de är också väldigt fina att bara ställa lampor, ljusstakar och andra inredningsdetaljer på. En perfekt möbel för den där ytan som känns lite tom, kanske bredvid soffan? Vad sägs om att där placera ett runt sidobord i metall, eller ett fyrkantigt sidobord i trä? I vårt sortiment av sidobord hittar du säkerligen något du gillar!

Färg
Material
Längd
Bredd
Höjd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Längd
  • Bredd
  • Höjd
  • Pris
  Visar 3 produkter
  Visar 3 produkter

  Sidobord – en förtjusande inredningsdetalj!

  För att få in lite extra elegans till hemmet kan man satsa på sidobord av olika slag. Det finns ett sidobord för varje rum och stil, så att hitta rätt är inga svårigheter. Har du inte haft sidobord tidigare? Då är det dags att göra det nu! Det är superläckert och coolt samtidigt som det är trendigt och funktionellt. Ett sidobord uppfyller med andra ord alla de krav en bra möbel ska. Låt dig inspireras här bland våra sidobord och planera resten av rummets inredning efter ditt val av bord. Det är en perfekt möbel att utgå från när man planerar inredning, men det är även en bra inredningsdetalj att addera till ett rum som redan är klart vad gäller designen.

  Färg och form

  Man kan göra väldigt mycket med färg och form om man bara har lust och lite fantasi. Sidobord kan placeras där man tycker att de passar bäst, så det är en oerhört praktisk möbel som kan flyttas runt i hemmet till dess att bordet hittar sin rätta plats. Då storleken på sidobord oftast är ganska liten är det så att de passar bra i mindre lägenheter likväl som i större hem. Att kunna placera ett sidobord i en trång hall utan att det ser konstigt ut, eller att kunna ha ett extra bord vid soffan utan att det blir trångt är riktigt härligt. Större bord i all ära, men sidobord är lite extra läckra! Att det finns sidobord i många olika färger gör det ännu lättare att hitta en variant att trivas med. Det är bara att välja ut ett sidobord som känns rätt för dig och ditt hem!

  Stilsäkert med rätt sidobord

  Trots att det är en liten möbel kan ett sidobord fortfarande sätta exakt rätt stil för rummet i övrigt. Med ett fint sidobord, som strålar av kaxig stilsäkerhet, kommer det vara kul att både titta på och att använda. Visst är det kul med möbler som sticker ut näsan lite? Det tycker vi och det är perfekt att låta ett sidobord göra det. Vågar du inte satsa allt på en djärv inredning kan sidobord och andra mindre saker stå för det.

  Perfekt storlek?

  Vad är den perfekta storleken för ett sidobord? Det är helt enkelt när bordet passar in just som en ”sidekick” till de större möblerna runt omkring. Sedan är det ju så att det kan vara lite komplicerat att veta om man ska satsa på exempelvis ett runt bord, ett bord i klassisk design, ett supertrendigt sidobord eller kanske ett rektangulärt sidobord med hylla nedtill. Som tur är kan man alltid mäta och se efter innan man köper ett sidobord. På det viset blir det mindre risk för felköp.

  Ny stil snabbt med nytt sidobord

  Ibland är det så att man känner att man vill ha ny stil hemma snabbt och då kan ett nytt sidobord vara det rätta valet av möbel. Ett sidobord kan snabbt förnya ett rum både vad gäller själva bordet i sig självt och vad gäller de saker som man eventuellt placerar på bordet. Kanske tycker du att det behövs en snygg lampa på sidobordet? Kanske blir det en fruktskål, en stor vas med blommor eller böcker som förgyller bordet? Vad som än passar dig och din stil kommer att förgylla rummet för dig, så det är bara att lyssna på din egen stil och köra på.

  Bra avlastningsyta

  Bord är ju bra avlastningsytor, oavsett var i hemmet man placerar dem. Vissa bord används mer än andra och det har oftast att göra med var i hemmet man placerar borden. Ett sidobord brukar många använda för att exempelvis ställa tekoppen på medan man tittar på en film eller liknande. Det är också så att sidobord passar perfekt som hallbord och placerar man ett sidobord just i en hall så kommer det verkligen att få fylla sin funktion som avlastningsyta!

  Matcha andra bord i rummet?

  Vill du ha samma stil, eller kanske samma design, på alla bord? Det är inte helt ovanligt att man väljer att köpa matchande bord redan i butiken. Är du istället sugen på att matcha ett nytt sidobord med ett större bord som du redan har? Kör då på att antingen välja samma färg, samma material, samma uttryck eller allt detta i en kombination. Om du inte vill matcha, utan föredrar att mixa lite olika stil i rummet finns det många fina sidobord att adderas till din inredning.

  Sidobord passar överallt!

  Det som är så bra med sidobord är att de är så lättplacerade. Ett sidobord kan alla ha, vare sig man har mycket plats eller lite plats. Det är också så att ett sidobord passar in i alla typer av hem. Kitschiga hem, hem med retrofeeling, moderna och stilrena hem, klassiska och gammeldags hem blir alla lika fina med ett snyggt sidobord på rätt plats.