Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Kvadratiska passepartouter

Här hittar du alla våra kvadratiska passepartouter. Alla passepartouter i denna kategori kommer från varumärket Canson och är av hög kvalité. De är givetvis både PH-neutrala och syrafria och är därmed oskadliga för dina bilder. Hos oss hittar du passepartouter i flera olika härliga färger, för både en eller flera bilder samt i olika standardstorlekar med yttermått mellan 15x15 cm och 70x70 cm. Ta dig en titt nedan och hitta just din favorit!

1 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Massor med passepartouer för kvadratiska bilder

Letar du efter den perfekta kvadratiska passepartouten för din bild? Hos oss hittar du ett stort utbud av kvadratiska passepartouter i flera olika färger och storlekar. Med hjälp av en passepartout ger du ditt foto en vacker inramning samt ett litet extra stilfullt lyft. Förutom att passepartouten lyfter fram ditt foto är den dessutom en utmärkt liten inredningsdetalj som förhöjer helhetsintrycket av ditt rum.

Hos oss hittar du både passepartouter som är anpassade för endast en bild samt de som har rum för flera bilder så att du kan skapa ett litet fotocollage. I vårt sortiment hittar du passepartouter i de allra flesta standardstorlekarna mellan 15x15 cm och 70x70 cm. När det kommer till färger har vi allt från klassiska vita och svarta passepartouter till trendiga modeller i grönt och gult till rött, rosa och blått. Hos oss är det meningen att precis alla ska kunna hitta något de tycker om!